Office 365 cloud Support Cloud People

Cloud Support

Fanatisk Cloud support

I Cloud People mener vi det, når vi lover vores kunder Fanatisk Cloud Support i vores support aftaler.

Vores support består af engagerede teknikere, som er uddannede og certificerede i Microsofts mange services. De gennemgår også løbende efteruddannelse i kundeservice og indgår i et personligt evalueringsprogram!

Det betyder, at alle medarbejdere vil gøre alt hvad der er muligt for at forstå problemstillingen, løse den og sikre korrekt anvendelse af den ydede bistand, uanset om det er under den indledende migrering af kritiske data, eller i den efterfølgende daglige Cloud Support af både helt alm. slutbrugere og højkompetente IT-afdelinger. Kort sagt arbejder vi solen sort, for at vores kunder altid oplever os som de absolut dygtigste og mest behagelige ”IT-kollegaer” der kan findes.

Brug for hjælp nu?

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Klokken 8.00 – 17.00 – +45 7020 6968
Chat – skriv til os via chatten i højre hjørne
24/7 – +45 7077 8066

Er du klar til Office 365 med fanatisk support?

Vi har samlet de bedste Office 365 leverandører, så kan vi sikre dig en suveræn service. Kontakt os og hør mere om Office 365 og All Inclusive.

  • Løsningen der passer dig
  • Sådan kommer du i gang
  • Fanatisk support og hvad det indebærer
  • Dine fremtidsmuligheder med vores services

Udfyld formularen og få et gratis rådgivningsopkald med en af vores Office 365 specialiserede partnere!

cloud support arrow

Udfyld formularen og kom hurtigt i gang

Customer Success Service

Cloud People er en service virksomhed! Det betyder, at er det os magtpåliggende ikke blot at være reaktive i forhold til vores kunders behov. Med Customer Success Service går vi aktivt ud og hjælper vores kunder med at opnå den bedst mulige anvendelse af den, eller de IT løsninger de har investeret i.

Customer Success Service omfatter således årlige rådgivningsmøder om yderligere anvendelse af allerede betalte services, halvårlige tekniske gennemgange af anvendte services og opsætninger, løbende efteruddannelse i udvalgte services efter fælles behovsvurdering, deltagelse i ERFA grupper med virksomheder i tilsvarende branche eller størrelse. Sidst, men ikke mindst, yder vores servicemedarbejdere løbende pro-aktiv Cloud Support hvor mellemledere og andre udvalgte ”trendsettere” i virksomheden kontaktes og hjælpes i gang med anvendelse af nye og produktivitetsforbedrende services som f.eks. videomøder via Skype for Business, deling af og samarbejde i dokumenter, og anvendelse af standardiserede SharePoint funktionaliteter.

cloud Support All inclusive Global
Cloud Support Office 365

Klokken 8.00 – 17.00: +45 7020 6968.
24/7 aftensupport: +45 7077 8066.
Du er også velkommen til at skrive til os via chatten i højre hjørne.

Vores certificerede supportteam hjælper dig i tilfælde af problemer – uanset hvad klokken er. I dagtimerne kan du selfølgelig stadig ringe på vores almindelige supporttelefon.

Cloud People’s Office 365 abonnementer inkluderer: