migrering icon

Office 365 migrering

Vi sørger for klargøring, migrering og installation

Allerede fra det første orienteringsmøde med Cloud People er der fokus på hvilke typer og mængder af data, der skal håndteres ved et skifte til Office 365.

Holdet bag Cloud People har gennem de seneste 5 år gennemført flere tusinde datamigreringer, og har derfor stor erfaring med at forudsige hvilke ressourcer og hvilket tidsforbrug, der kan forventes ved et skift og en datamigrering til Office 365.

Cloud Peoples certificerede konsulenter har således alle erfaring med planlægning, nyinstallation og migrering af data fra virksomheders eksisterende løsninger.

Installation og datamigrering er en fast del af det samlede tilbud, som udarbejdes på baggrund af et eller flere rådgivnings- og undersøgelsesmøder hos virksomheden.

Kunne du tænke dig et problemfrit skifte?

Vi har samlet de bedste Office 365 leverandører, så kan vi sikre dig en suveræn service. Kontakt os og hør mere om Office 365 og All Inclusive.

  • Løsningen der passer dig
  • Sådan kommer du i gang
  • Fanatisk support og hvad det indebærer
  • Dine fremtidsmuligheder med vores services

Udfyld formularen og få et gratis rådgivningsopkald med en af vores Office 365 specialiserede partnere!

migrering arrow

Udfyld formularen og kom hurtigt i gang

migrering devices

IT-drift så det spiller!

Drift af IT-systemer, samt stationære og bærbare computere, er blevet betydeligt enklere, efter at IT-verdenen har standardiseret sig efter Cloud Computing. Det er også blevet væsentligt mere attraktivt helt at skippe de lokale installationer, og lade brugernes arbejdsstationer blive vedligeholdt over internettet.

Med Cloud People’s håndtering af virksomhedens drift, kan virksomheden dermed helt undgå at skulle tænke i lokale servere, indkøb af maskiner og ikke mindst installation og support af disse. Læs mere om vores services her eller vores Cloud Support her.

Alle fordelene

Stordriftsfordelene, og dermed de økonomiske fordele, ved at samle IT-drift for mange virksomheder er evident, og ligger i direkte forlængelse af de store IT-leverandøres strategi om at samle IT og software i store centrale drifts- og datacentre. Men hvor teknik og licenser er enkle at skalere, er medarbejderomkostninger og konsulenttimer en langt større kilde til svingende IT-omkostninger.

Med basis i fjernstyring af servere, og fjernsupport af lokale brugers maskiner og enheder via Microsoft Azure og Microsoft Intune, udbyder Cloud People individuelt tilpassede driftsaftaler hvor hele, såvel som dele af, virksomhedens IT-drift varetages af Cloud People’s certificerede systemadministratorer.

Cloud People’s Office 365 abonnementer inkluderer