Kurser Cloud people

Office 365 videreuddannelse

Office 365 videreuddannelse

Office 365 kan være nok så genialt og innovativt, men de færreste får rådgivning om de nye muligheder Office 365 kan give jer. Uden den rigtige træning kan et nyt IT-system hurtigt falde til jorden. Med adgang til træning og inspiration i brug af nye værktøjer vil vi gerne hjælpe dig med at få det fulde udbytte af din investering.
Vi vil gerne give din virksomhed den bedst mulige oplevelse med Office 365.

Derfor introducerer vi et nyt koncept, så dig og dine kolleger kan blive skarpe Office 365-brugere.

Med Academy får du inspiration og praktisk, erhvervsrettet uddannelse i Office 365. Du vælger frit mellem de korte videoer på et par minutter, og det er helt op til dig, hvor og hvornår kurset skal finde sted.

Log ind på Academy med Office 365 og se alle vores webinarer og kurser.

Deltag blandt meget andet i forskellige webinarer

Læs mere og tilmeld dig her

Kom-godt-i-gang med videoportalen

Academy er først og fremmest en videoportal, hvor man selv er herre over tempoet. Men portalen tilbyder også dokumenter, der skridt-for-skridt beskriver, hvordan man bedst anvender de enkelte tjenester.

Academy er opbygget ved hjælp af flere års indsamling af spørgsmål og svar fra vores undervisere samt supportere. Det har ført til en kollektion af korte ”kom-godt-i-gang” videoer, som er udgangspunktet for Academy. Du vil blive præsenteret for den nødvendige viden om de enkelte Microsoft services, samt hvad de kan benyttes til i et begyndervenligt tempo. Hver gang du finder noget spændende eller nyttig information, kan du klikke dig videre og få hjælp til, hvordan du helt konkret kommer godt i gang med de nye services.

Få inspiration og læring

Dette kan være alt, lige fra hvordan får du sat deling af din kalender helt rigtigt op, til hvordan du kan få samlet alle dine mails, gamle såvel som nye, på din mobil. Andre videoer kunne også omhandle den mest optimale måde at samarbejde med en kollega i det samme dokument, eller hvordan du arbejder mest effektivt hjemmefra.

Academy opdateres hele tiden, hvilket betyder, at hver gang Microsoft tilføjer en ny service, kan du finde gode tricks og guides til både hvorfor, men også hvordan, du bedst kommer i gang med at anvende dem.

Vi håber, at du løbende vil kigge forbi for at blive inspireret og finde ud af, hvordan du kan få en nemmere og mere effektiv arbejdsdag med Microsofts Office 365 services. Yderligere kan du også tilmelde dig et af de mange gratis online kurser, som bliver afholdt hver måned.

Cloud People’s Office 365 licenser inkluderer: