Kurser Cloud people

Office 365 kurser – bliv en smart worker

office 365 administration

Office 365 videreuddannelse for din virksomhed

Har du brug for hurtig og effektiv hjælp til at komme i gang med Office 365?

Selvom der er kommet helt nye og effektive muligheder med Office 365, arbejder langt de fleste videre, som de altid har gjort. E-mail er stadig det primære kommunikationsværktøj, også til deling af filer, og stifinder er det foretrukne værktøj til at gemme og finde dokumenter. Masser af organisationer og medarbejdere misser en stor produktivitetsgevinst, fordi de ikke bruger de nye værktøjer.

På Cloud People Smart Worker 1 – 2 – 3 uddannelsen lærer du først og fremmest at forstå forskellen mellem traditionel Office og Office 365. Du lærer at tage nye produktivitetsværktøjer i brug og får svar på:

  • Hvorfor det er så smart
  • Hvad er gevinsten
  • Og hvad det kræver af dig at udnytte nye muligheder.

Uddannelsen er quick win-baseret og fokuserer på at ændre de basale gamle vaner for i stedet at udnytte oplagte nye muligheder.

Bliv en Smart Worker på bare 1 – 2 – 3

Smart Worker uddannelsen sammensættes altid individuelt og tilpasses den aktuelle situation og Office 365 platform i virksomheden, herunder
fx om der bruges OneDrive, Teams, SharePoint Team Sites, Yammer, Skype osv., hvilket naturligvis er afgørende for samarbejde, dokumenthåndtering m.v.

Vælg et-timers kurser i Office 365 services

Vores et-timers kurser dækker hver deres tema såsom Outlook eller Skype for Business. Kurserne fungerer som en a la carte menu, hvor du sammensætte dit eget kursusprogram ud fra dine specifikke behov. Du kan altid få et tilbud på netop det Office 365 kursus, du har brug for.

Vi vil så gerne have, at du får succes med Office 365

Med Office 365 All Inclusive og Academy tilbyder Cloud People en unik kombination af traditionel undervisning, supplerende videotræning, dybdegående webinars og løbende støtte via information, tips og tricks samt how-to-guides og så selvfølgelig “hands on vejledning” fra 24/7-supporten.

Med den brede vifte af undervisningstilbud til virksomhedens medarbejdere, kan Cloud People sikre optimal støtte til ibrugtagning af Office 365. Alle abonnenter på All Inclusive og Academy kan sammensætte deres helt eget uddannelses- og ibrugtagningsprogram, så alle bliver hjulpet bedst på vej til Modern Workplace.

Hør hvordan Academy og en dedikeret Customer Success Manager kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at se dig på kursus!

Vil du høre mere? Kontakt os i dag!

Deltag også i forskellige webinars

Læs mere og tilmeld dig her