rådgivning icon

Rådgivning

Rådgivning

Før du træffer de vigtige beslutninger, får du rådgivning af Cloud Peoples Microsoft og Cloud eksperter. Vi hjælper dig med at forstå dine nuværende muligheder og de nye muligheder, som et skift Office 365 giver dig. Dermed rådgiver vi dig om:

  • Hvilke licenser der passer dig og dine behov
  • Hvordan du bedst flytter til den nye løsning
  • Hvordan du på lang sigt kan få udbytte af de værktøjer, som følger med Office 365

Du får hjælp fra dansk support, som er uddannet inden for cloudløsninger, Office 365 og Azure – bare ring på 7020 6968 eller kontakt os her.

Ønsker du professionel rådgivning?

Vi har samlet de bedste Office 365 leverandører, så kan vi sikre dig en suveræn service. Kontakt os og hør mere om Office 365 og All Inclusive.

  • Løsningen der passer dig
  • Sådan kommer du i gang
  • Fanatisk support og hvad det indebærer
  • Dine fremtidsmuligheder med vores services

Udfyld formularen og få et gratis rådgivningsopkald med en af vores Office 365 specialiserede partnere!

rådgivning pil

Udfyld formularen og kom hurtigt i gang

rådgivning globe

Erfaring og fokus

Cloud People har erfaring med over 6.000 Cloud Computing-installationer. Den viden vi har opnået gennem årene, vil vi dele med dig som kunde.

Vi er dermed én af Nordeuropas eneste 100% dedikerede Cloud Accelerator Microsoft Partnere. Vi arbejder med abonnementsbaseret, og dermed økonomisk forudsigelig IT-drift og IT-support. Derfor har vi nu fokus på at hjælpe kunder med Office 365 og Azure.

Vi tror nemlig på Microsofts strategi om Forudsigelig IT – alle steder.

Specialister hjælper dig videre

Cloud Peoples certificerede konsulenter har alle erfaring med planlægning, installation og datamigrering fra virksomheders eksisterende løsninger. Installation og datamigrering er en fast del af det samlede tilbud, som udarbejdes på baggrund af et eller flere rådgivnings- og undersøgelsesmøder hos virksomheden.

KONTAKT OS FOR HJÆLP
Se planer

Cloud Peoples Office 365 licenser inkluderer: