Økonomi – virksomhed i skyen

Det er blevet langt billigere at komme i skyen

Den økonomi, som ligger bag Cloud Computing og Office 365, har basis i følgende tre elementer:

  • Stordriftsfordele
  • Altid opdateret teknologi
  • Forudsigelige IT-driftsomkostninger

Som i alle andre brancher opnås det ved at planlægge og dele omkostningerne til produktionscentre, medarbejderudgifter og investeringer i ny teknologi.

Med internettets udvikling er de centrale datacentre blevet så store og så omfangsrige, at langt størstedelen af al IT primært afvikles fra disse. Dermed er den daglige drift og de medfølgende driftsomkostninger konsolideret voldsomt, og da der ikke længere er tale om selvstændige installationer, bliver alle brugere opdateret på samme tid, når der tilføjes ny funktionalitet. Det er kort og godt, det er mere effektivt, og det kommer naturligvis kunderne til gode.

Læs mere om de enkelte løsninger her.

Økonomi all inclusive

Det sparer din virksomhed i skyen

De nye spillere og den skarpe konkurrence i IT-branchen har medvirket til, at de store softwareproducenter ikke længere kan dele IT-verdenen op i små individuelt prissatte celler. Som virksomhed i skyen får man derfor adgang til alle nuværende og fremtidige funktionaliteter og serviceopdateringer til en fast lav abonnementsydelse. Dette er uanset om man er 5 eller 5.000 medarbejdere.

De direkte økonomiske fordele ved Office 365 er:

  • En brugerlicens dækker alle medarbejderens Office pakke behov – arbejdsplads, hjemmearbejdsplads, midlertidige arbejdspladser og webadgang til Office løsning, filer og teamsites.
  • Lav en forudsigelig licenspris i form af et abonnement pr. medarbejder hvor alle opdateringer er inkluderet.
  • Med en Office 365 brugerlicens er hele den “bagvedliggende” IT inkluderet (Filserver, Exchange server, sikkerhed, Active Directory og meget mere).
  • Der er mulighed for løbende regulering af antal og type af licenser.