opsætning

Opsætning

Opsætning

Cloud People har erfaring med over 6.000 opsætninger af cloudløsninger. Vi klarer opsætning, migrering af data og support for dig. Det eneste du skal gøre er at vælge den løsning der passer dig bedst.

Vi rådgiver dig også om de forskellige løsninger – bare ring på 7020 6968 eller kontakt os her.

Vil du i gang med det samme?

Vi har samlet de bedste Office 365 leverandører, så kan vi sikre dig en suveræn service. Kontakt os og hør mere om Office 365 og All Inclusive.

  • Løsningen der passer dig
  • Sådan kommer du i gang
  • Fanatisk support og hvad det indebærer
  • Dine fremtidsmuligheder med vores services

Udfyld formularen og få et gratis rådgivningsopkald med en af vores Office 365 specialiserede partnere!

opsætning arrow

Udfyld formularen og kom hurtigt i gang

Opsætning af Office 365

Med introduktionen af Microsoft Office 365, er IT for alvor blevet en standardvare.

Microsoft tilbyder med Office 365 standardiserede og centrale Cloud løsninger, hvor Microsofts nye produkt- og licensmodeller kan udbydes i individuelt tilpassede og økonomisk forudsigelige aftaler, som indbefatter både opsætning, flytning af data, support, automatiske opdateringer og løbende aftaler omkring nye services.

Alt sammen under en enkel og prisbillig rammeaftale, som tilpasses til den enkelte virksomheds behov og egne IT-kompetencer.

Specialister hjælper dig videre

Cloud Peoples certificerede konsulenter har alle erfaring med planlægning, installation og datamigrering fra virksomheders eksisterende løsninger. Installation og datamigrering er en fast del af det samlede tilbud, som udarbejdes på baggrund af et eller flere rådgivnings- og undersøgelsesmøder hos virksomheden.

KONTAKT OS FOR HJÆLP
Se planer

Cloud People’s Office 365 Licenser inkluderer: