Cloud People Partner

Cloud Partner

Partner med Cloud People

Alle virksomheder ønsker at servicere deres slutkunder bedst muligt, også når det kommer til basis IT løsningen. Med Microsoft Office 365 er denne blevet en standardvare og hos Cloud People gør vi dertil opsætning, drift og support til en del af standardiseringen.

Hvis du allerede er Microsoft partner og ønsker at fokusere din forretning omkring det speciale du repræsenterer (f.ek.s NAV, CRM, AX, Sharepoint eller serverdrift), kan du med fordel lade Cloud People håndtere dine kunders basis IT. Du bestemmer selv om det skal ske som en direkte- eller underleverance, og vores servicecenter har endda mulighed for at servicere dine slutkunder i dit eget firmanavn. Kontakt os for et uforpligtigende møde og hør mere om vores tætte samarbejde med Microsoft, vores services og vores partner- og incitamentsmodeller.

Hvis du repræsenterer en eksisterende kundebase, eller hvis du har tanker om at udvide din nuværende forretning med Microsoft Cloud Services, har Cloud People flere forskellige ”joint effort” programmer, som kan tilpasses til jeres visioner og ønsker.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det indebærer at være Cloud People Partner, skal du blot udfylde formularen til højre. Så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.

Bliv partner

Vil du høre mere? 

Vores partnere

Brug for vejledning? Kontakt vores Partner Manager: