Academy – din indgang til Office 365

Med Office 365 Academy får både IT-afdelingen og slutbrugerne adgang til live undervisning, herunder vores Smart Worker kurser, video tutorials og FAQ. I får en grundig introduktion til Office 365, og I holdes opdaterede på de mange nye muligheder Microsoft løbende introducerer.

Office 365 Academy

– Får I det fulde udbytte af Office 365?

Academy er en helt ny måde at få alle brugere til at arbejde mere effektivt, samarbejde bedre, og det giver jer samtidig mulighed for at udnytte fleksibiliteten i jeres løsning.

Hold dig opdateret

Med Academy sparer I udgifter til træning af både IT-afdelingen og slutbrugerne, og I får maksimalt udbytte af Office 365, både på kort og lang sigt.

Med Academy får I Office 365 træning i form af liveundervisning, en videoportal, der kan tilpasses jeres virksomhed og meget mere.

I får tilknyttet en personlig rådgiver i form af en Customer Succes Manager, som følger jer på jeres cloud-rejse og løbende giver gode råd og sparring ved customer success reviews.

Med Academy får du mere ud af Office 365. Du sikrer dig en moderne arbejdsplads fordi vi indtænker change management, og derfor får du mere effektive og tilfredse brugere.

Vil du høre mere? Kontakt os i dag!