Foredrag

Det digitale arbejdsmarked

   

Generation Y forudsiges i 2025 at udgøre 75 % af verdens samlede arbejdsstyrke. Hør Cloud Peoples CEO, Finn Krusholm, fortælle mere om det i traileren her:

Play Cloud is Standard

Hvad handler det om?

De er vokset op med internettets overflod af information, hvor enhver kan tilegne sig viden og er vant til at manøvrere i en omskiftelig verden, hvor tilpasning til den løbende IT-udvikling er et absolut krav.

I foredraget sætter vi fokus på hvilke ændringer i arbejdskulturen, som Generation Y og udviklingen inden for IT vil medføre. Hvad betyder det konkret for din virksomheds konkurrenceevne og produktivitet i dagligdagen?

Hvem holder vi foredraget for?

Cloud People tilbyder foredrag for:

  • Erhvervsforeninger
  • Rotary
  • Foredragsarrangører og virksomheder,

Foredraget omhandler den nye arbejdskultur, der følger med IT-udviklingen. Det er flere gange blevet holdt for bl.a. Danske Banks erhvervs-afdelinger, samt i en række brancheforeninger og erhvervsklubber.

Det henvender sig til dig, som gerne vil vide:

  • Hvordan Generation Y påvirker din virksomhedskultur
  • Hvordan det former dit IT-behov internt i organisationen.

Som deltager får du indsigt i den nyeste forskning inden for Generation Y og eksempler på sammenhænge, hvor det kan være en styrke eller ulempe.

Derudover får du tips til at fastholde både den nye generation af medarbejdere og den ældre generation, der kan føle sig kørt over af al den nye teknologi.

Se det fulde foredrag længere nede.

Vi har holdt det for…

Hvem henvender det sig til?

Foredraget henvender sig til dig, som gerne vil vide, hvordan Generation Y påvirker din virksomhedskultur, og hvordan det former dit IT-behov internt i organisationen. Både ledere og medarbejdere er glade for den inspiration, og de tips de får til den nye måde at arbejde på.

Finn H. Krusholm, CEO, har holdt oplæg flere gange for bl.a. Ispoc og Danske Bank. Derudover holder vi bl.a. foredraget for:

Din virksomhed kunne f.eks. være en af nedenstående, men mange vælger også at invitere deres kunder og potentielle kunder.

Hvem er oplægsholderne?

Cloud People rådgiver til dagligt nogle af Danmarks største virksomheder om, hvordan man optimerer sin basis-IT og arbejdsprocesserne. Vores CEO, Finn H. Krusholm, er hyppig gæst i Microsofts hovedkvarter. Han har gennem sit virke som deres sparringspartner dyb indsigt i, hvad der IT-mæssigt rammer os i den nærmeste fremtid – både som brugere, men også som beslutningstagere og virksomhedsejere.

I sit oplæg vil han komme ind på, hvad der kendetegner Generation Y-medarbejderen, og hvad det ’Det Store Skifte’ inden for IT er.

 Se den fulde video fra foredraget her!

Vores første foredrag blev holdt for Danske Bank i foråret 2015. Vi optog foredraget, og her har du mulighed for at se hele oplægget.

Vi har senere udbygget med en workshop til andre dele af Danske Bank og former foredraget efter jeres behov.

Hvis du vil høre mere om foredraget med os, er du velkommen til at kontakte os på mail: lk@cloud-people.dk

Play Cloud is Standard

Arrangér dit eget foredrag

Hvis du gerne vil holde et foredrag med os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 20 74 28 eller mail: lk@cloud-people.dk

Eller kontakt os her, for at modtage mere materiale om foredraget: