Succes med ibrugtagning er altafgørende for os…

– derfor er vi der hele vejen til at støtte jer!

Vi ved at hver virksomhed har deres egne processer og behov. Derfor tilbyder vi dig en personlig rådgiver – din Customer Success Manager.

Alt efter om du vil opbygge begejstring for lanceringen af Office 365 eller I har haft abonnementet i flere år, så hjælper din rådgiver dig.

Vi giver dig:

  • En adoptionplan, så I er sikret at der er taget højde for udfordringer
  • En best practice-strategi for at involvere alle
  • Løbende Customer Success Reviews

Er du hoppet med på cloud-bølgen og har opgraderet til Office 365? Er du klar til en moderne arbejdsplads, men har svært ved at komme i gang med jeres nye system? IT-løsninger kan være nok så geniale og innovative, men magien sker først, når de bliver brugt rigtigt.

Derfor introducerer vi Academy som et nyt koncept, så dig og dine kolleger kan blive skarpe Office 365-brugere.

Academy – Inspiration og praktisk uddannelse

Academy er jeres online læringsportal når I skal i gang med Office 365. Med træning og inspiration til brug af nye værktøjer, hjælper Academy jer med at få det fulde udbytte ud af Office 365.

Læringsportalen er nem og lige til – du kan blandt andet vælge frit mellem korte tutorial videoer, og det er helt op til dig, hvor og hvornår kurset skal finde sted. Både nybegynderen og IT-specialisten kan være med.

Med Academy får I samtidig adgang til at få jeres egen personlige rådgiver, som giver jer inspiration til at arbejde effektivt i Office 365 og øge produktiviteten i virksomheden.

Vores Customer Success Managers er vilde efter at øse ud af deres viden, og vi har samlet det hele til jer i Academy.

Vil du lære mere om, hvordan I tager den digitale transformation og “Den moderne arbejdsplads” til jer?

Så kontakt os i dag og begynd planlægningen af jeres forløb.

Vi står klar til at drøfte udfordringer, muligheder og løsninger på succesfuld ibrugtagning af Office 365 samt løbende optimering.

cloudpeople_group

Vil du høre mere? Kontakt os i dag!